Luns, Huib e.a. Omslagontwerp: Leo Gestel. - Holländische Plaka

Schrijver:
Titel: Holländische Plakatkunst - Das Plakat, Sonderheft September 1921
Taal: Duits
Uitgever: Das Plakat, Berlin. Zeitschrift des Vereins der Plakatfreunde E.V.
Bijzonderheden: 12. Jahrgang, Heft 9, pag. 453-518. Conditie opvallend goed voor een 100-jarige, die - niet verbazingwekkend - wel wat slijtage aan de rug heeft (zie foto). Binnenwerk in topvorm. Graag vooraf contact over verzending.
Prijs: € 150,00
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
De Nederlandse kunstenaar Huib Luns ('s-Hertogenbosch) schreef het titelverhaal in dit Sonderheft van Das Plakat. Het is verluchtigd met 25 afbeeldingen, waarvan 8 in kleur.
Soms geeft een markering extra cachet aan een antiquarische uitgave. Dat geldt in dit geval voor de in rood gestempelde naam op de inhoudspagina 'BONNETERIE FLORIS' (zie foto). Bij deze beroemde chocolaterie in Boedapest lag het tijdschrift blijkbaar op tafel. Het kan bijna geen toeval zijn dat in dit nummer van Das Plakat ook een rijk geïllustreerd artikel is gewijd aan een wedstrijd voor het ontwerpen van verpakkingen. Bonbonnerie Floris stond bekend om zijn fraai gestileerde bonbondozen, ontworpen door de Hongaarse kunstenaar Lajos Kozma.
Helaas is het niet mogelijk hier meer afbeeldingen van de inhoud van dit schitterende nummer van Das Plakat af te drukken. Op verzoek stuur ik graag foto's toe.
Verder lezen

Fijngras uit Tilburg

particulier

Logo Fijngras

Van de opbrengst wordt 50% gedoneerd aan de Stichting Historische Routes (historischeroutes.nl).

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Luns, Huib e.a. Omslagontwerp: Leo Gestel. - Holländische Plakatkunst - Das Plakat, Sonderheft September 1921 Luns, Huib e.a. Omslagontwerp: Leo Gestel. - Holländische Plakatkunst - Das Plakat, Sonderheft September 1921 Luns, Huib e.a. Omslagontwerp: Leo Gestel. - Holländische Plakatkunst - Das Plakat, Sonderheft September 1921 Luns, Huib e.a. Omslagontwerp: Leo Gestel. - Holländische Plakatkunst - Das Plakat, Sonderheft September 1921

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Fijngras

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Fijngras
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Fijngras een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Fijngras vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Fijngras kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.