Röker von Klix, Gert Guntolf - De Europese maritieme Waterstof

Schrijver:
Titel: De Europese maritieme Waterstofrevolutie in de scheepvaart zonder dieselmotor
ISBN: 9789082904710
Taal: Nederlands
Uitgever: H2O Solutions Hydrogeen Publishing
Bijzonderheden: Paperback, 2022, 174 pp, Nieuw exemplaar. Meerdere exemplaren leverbaar.
Prijs: € 39,99
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)

dejongboeken.nl uit Harlingen

zakelijk

Logo dejongboeken.nl

Onze nieuwe en tweedehands boeken worden binnen 1 werkdag verzonden. Een bestelling verplicht u tot betaling. Retourneren is mogelijk, retourkosten zijn voor rekening van koper, tenzij wij een fout hebben gemaakt. Wij hanteren binnen Nederland vaste verzendkosten van € 4,95 per bestelling (inclusief 21%btw en met track en trace!). Verzenden naar België kost € 6,99 (via DPD). LET OP: verzending naar andere landen kan duurder zijn. Wij nemen bij verzending naar andere landen eerst contact met u op over de hoogte van de verzendkosten. ATTENTION: Shipping abroad is more expensive than indicated! We will contact you about the shipping costs.
Bij een klein aantal boeken staat nog geen foto. Wilt u deze ontvangen mailt u ons dan gerust. Wij mailen u doorgaans binnen 1 werkdag de foto.
Boeken van onze eigen uitgeverij Taal & Teken en uitgeverij De Ring kunt u ook via onze eigen website bestellen: www.taal-teken.nl of www.dejongboeken.nl. Betalen via i-DEAL is mogelijk via onze websites en via uitnodiging in de email die u van ons ontvangt. En... kom ook eens langs in onze winkel in Harlingen, Noorderhaven 4.
De Jong Boeken heeft een ruim aanbod in boeken van Folio Society (die wel steeds kleiner wordend).
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Röker von Klix, Gert Guntolf - De Europese maritieme Waterstofrevolutie in de scheepvaart zonder dieselmotor Röker von Klix, Gert Guntolf - De Europese maritieme Waterstofrevolutie in de scheepvaart zonder dieselmotor

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij dejongboeken.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met dejongboeken.nl
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Jong Boeken
  Kamer van Koophandel nummer: 68182414
  NL857335443B01
  http://www.dejongboeken.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en dejongboeken.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van dejongboeken.nl vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • dejongboeken.nl kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.