Ramakant Maharaj - Zelfloos Zelf

Schrijver:
Titel: Zelfloos Zelf
ISBN: 9780995473409
Uitgever: Selfless Self Press
Bijzonderheden: Goed - kaft heeft een vouw rechtsonder nauwelijks te zien
Prijs: € 24,99
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
"Wie ben ik?" In dit hard toeslaande en verlichtende boek zul je het antwoord op deze eeuwige vraag vinden. Eindelijk heeft de Vermiste Waarheid jou gevonden. Terwijl je Zelfloos Zelf leest en je jezelf in de woorden herkent, zal je wereldbeeld dramatisch en onomkeerbaar veranderen. De Aanwezigheid van de Meester schijnt in iedere pagina, je naar huis gidsend. "De Werkelijkheid wordt er bij de Onzichtbare lezer Ingegrift." Zelfloos Zelf is je eigen draagbare Guru.
Shri Ramakant Maharaj, een directe discipel van Nisargadatta Maharaj, beroemd van ' I AM THAT', was met zijn Meester van 1962 tot 1981. Zelfloos Zelf bevat de krachtige en onaangelengde woorden van de Spontane Kennis (geen intellectuele kennis) van deze Zelfgerealiseerde Meester, gegeven in nuchtere taal. Zijn leringen zijn baanbrekend, radicaal en absoluut, de 'kortste weg' naar Zelfrealisatie biedend. Deze hoge en zeldzame universele kennis is sinds de dagen van Shri Nisargadatta Maharaj niet met zulke helderheid en kracht gehoord. Na door alle illusoire lagen gesneden te hebben, wordt de Overtuiging "Ik ben niets" stevig gevestigd. Vervolgens schijnt "Ik ben alles" voort. De Meester spreekt vanaf de bodemloze bodem van de Werkelijkheid. De Waarheid staat niet open voor debat. "Er is geen Verleden, geen Toekomst, geen Heden. Je bent Ongeboren. Dus, wiens 'Heden'? Wiens 'Nu'?" "Je thuis is niet Amerika, Engeland of India. De Wereld is je thuis. Je bent als het luchtruim, voorbij beperkingen. Je bent overal."

"Zelfloos Zelf is een prachtig, opmerkelijk boek, dat vele van Shri Nisargadatta Maharaj' volgers en anderen zal helpen. Ik twijfel er niet aan dat Shri Ramakant Maharaj een Jnani is. Ik bewonder de inhoud enorm. Prachtig!" Alan Jacobs, Auteur en Voorzitter van de Ramana Maharshi Stichting van het Verenigd Koninkrijk.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ramakant Maharaj - Zelfloos Zelf