J. Hardeman (redactie) - Hardeman, J. (redactie)-Een zwerveling

Schrijver:
Titel: Hardeman, J. (redactie)-Een zwerveling in Mesech (nieuw)
ISBN: 9789463701464
Uitgever:
Bijzonderheden: Een zwerveling in Mesech, facetten uit het leven van Jannetje van Ee, onder redactie van J. Hardeman, is een kleurrijk boek met veel brieven en foto's.  De foto waar Jantje van Ee tussen de predikanten Lamain en Van der Poel staat is typerend. ...
Prijs: € 22,90
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Een zwerveling in Mesech, facetten uit het leven van Jannetje van Ee, onder redactie van J. Hardeman, is een kleurrijk boek met veel brieven en foto's. 
De foto waar Jantje van Ee tussen de predikanten Lamain en Van der Poel staat is typerend. Zij leefde met Gods knechten en -kinderen, ongeacht het kerkverband. Ze zochten haar in Barneveld op en zij kwam bij hen.
Geboren in 1888 bleef Jannetje (of Jantje, zoals ze veelal genoemd werd) ongehuwd. Vijftig jaar heeft ze als huishoudster gediend, ondertussen al haar contacten almaar uitbreidend. Gestorven in 1978 werd ze de laatste twintig jaar in huis genomen en verzorgd door de familie Van 't Land.
Jantje leefde uit de hand van haar Heere en kwam nooit tekort. Zij is begraven onder grote belangstelling uit het hele land. De daarbij uitgesproken rouwpreken van ds. Mieras en ds. Van der Poel zijn in deze uitgave opgenomen.
"Zij was familie van Anna de profetes"
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J. Hardeman (redactie) - Hardeman, J. (redactie)-Een zwerveling in Mesech (nieuw)