Jean-Daniel Benoit - Benoit, Jean-Daniel-Calvijn als zielzorger

Schrijver:
Titel: Benoit, Jean-Daniel-Calvijn als zielzorger
Uitgever:
Bijzonderheden: Calvijn als zielzorger door Jean-Daniel Benoit, met een inleidend woord van E.L. Smelik, oorspronkelijk in het Frans verschenen als Calvin, directeur d'âmes, nu vertaald door A.J.A. Mondt-Lovink. Calvijn correspondeerde met velen uit binnen- en ...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Calvijn als zielzorger door Jean-Daniel Benoit, met een inleidend woord van E.L. Smelik, oorspronkelijk in het Frans verschenen als Calvin, directeur d'âmes, nu vertaald door A.J.A. Mondt-Lovink.
Calvijn correspondeerde met velen uit binnen- en buitenland.
Boeiend en leerzaam om kennis te nemen van de briefwisseling van de Reformator van Genève.
' (...). Bij het lezen van de hier volgende brieffragmenten gaat men begrijpen, hoe Calvijn niet alleen door zijn prediking, zijn mondeling en schriftelijk onderricht, maar ook door zijn persoonlijke zielzorg ertoe heeft meegewerkt, dat er in zovele landen en tot in verre tijden een geestelijk nageslacht kon ontstaan, dat zich onderscheidde door onbuigbare geloofs-overtuiging en onafleidbare consequentie bij de weerstand tegen vijanden. (...)'. (E.L. Smelik in de Inleiding.)
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jean-Daniel Benoit - Benoit, Jean-Daniel-Calvijn als zielzorger