Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Iles, Greg - Spel zonder regels

Schrijver:
Titel: Spel zonder regels
ISBN: 9789024531080
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh
Bijzonderheden: Paperback in goede staat; 2010, 592pp.
Prijs: € 9,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
De nieuwe literaire thriller van de Southern Master of Suspense Greg Iles brengt Penn Cage, IIles' meest geliefde hoofdpersoon, terug op het toneel.

Penn Cage liet vroeger als openbaar aanklager in Houston zonder met zijn ogen te knipperen door de wol geverfde criminelen ter dood veroordelen. Maar dat was nog niets: als burgemeester van zijn geboortestad Natchez moet hij nu de gemeente proberen te redden uit de nietsontziende klauwen van de internationale gokmaffia.

Penn lijkt er alleen voor te staan, want bijna het voltallige college van B&W blijkt te zijn bezweken voor de verlokkingen van het snelle geld. Behalve Penns eigen leven verkeren ook de levens van zijn familie en zijn ex - van wie hij nog steeds houdt - in groot gevaar wanneer hij toch het juiste doet...


Over Iles' vorige, De naakte waarheid:

'Greg Iles is een meester in het suspensegenre, dat bewijst hij opnieuw met De naakte waarheid. (...) Iles bouwt de spanning vakkundig op en werkt in moordend tempo naar een explosief slot.' Veronica Magazine
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Iles, Greg - Spel zonder regels