Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Prop. G. - Atlas van Nederland en de Indiën. Voor het 7e leerja

Schrijver:
Titel: Atlas van Nederland en de Indiën. Voor het 7e leerjaar, het V.G.L.O. en de eerste klassen van het U.L.O.-onderwijs. (zie 8 foto's).
Taal: Nederlands
Uitgever: W.J. Thieme & Cie, Zutphen.
Bijzonderheden: 1948, 19e druk, 73 pagina's 17 kaarten + 17 blinde kaarten, soft cover, afmeting: 25,8 x 20 cm. Conditie: De rug heeft schade, de kaft is wat verkleurd door de ouderdom, verder een goed exemplaar. Zie foto's.
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info: Deze atlas is voorzien van kaarten + de bij behorende blinde kaarten met opdrachten!

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Prop. G. - Atlas van Nederland en de Indiën. Voor het 7e leerjaar, het V.G.L.O. en de eerste klassen van het U.L.O.-onderwijs. (zie 8 foto's). Prop. G. - Atlas van Nederland en de Indiën. Voor het 7e leerjaar, het V.G.L.O. en de eerste klassen van het U.L.O.-onderwijs. (zie 8 foto's). Prop. G. - Atlas van Nederland en de Indiën. Voor het 7e leerjaar, het V.G.L.O. en de eerste klassen van het U.L.O.-onderwijs. (zie 8 foto's). Prop. G. - Atlas van Nederland en de Indiën. Voor het 7e leerjaar, het V.G.L.O. en de eerste klassen van het U.L.O.-onderwijs. (zie 8 foto's). Prop. G. - Atlas van Nederland en de Indiën. Voor het 7e leerjaar, het V.G.L.O. en de eerste klassen van het U.L.O.-onderwijs. (zie 8 foto's). Prop. G. - Atlas van Nederland en de Indiën. Voor het 7e leerjaar, het V.G.L.O. en de eerste klassen van het U.L.O.-onderwijs. (zie 8 foto's). Prop. G. - Atlas van Nederland en de Indiën. Voor het 7e leerjaar, het V.G.L.O. en de eerste klassen van het U.L.O.-onderwijs. (zie 8 foto's). Prop. G. - Atlas van Nederland en de Indiën. Voor het 7e leerjaar, het V.G.L.O. en de eerste klassen van het U.L.O.-onderwijs. (zie 8 foto's). Prop. G. - Atlas van Nederland en de Indiën. Voor het 7e leerjaar, het V.G.L.O. en de eerste klassen van het U.L.O.-onderwijs. (zie 8 foto's). Prop. G. - Atlas van Nederland en de Indiën. Voor het 7e leerjaar, het V.G.L.O. en de eerste klassen van het U.L.O.-onderwijs. (zie 8 foto's). Prop. G. - Atlas van Nederland en de Indiën. Voor het 7e leerjaar, het V.G.L.O. en de eerste klassen van het U.L.O.-onderwijs. (zie 8 foto's).