Pidancet, Paul - Astrologie en horoscoop

Schrijver:
Titel: Astrologie en horoscoop
ISBN: 9789002137426
Taal: Nederlands
Uitgever: Standaard Uitg
Bijzonderheden: Uitgave 19778 druk 1 // pagina’s 88 / gebonden met harde kaft zonder stofomslag / Ex-Libris op binnenpagina.
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Terwijl de astronomie zich vermaakt met het tellen en meten van waterdruppeltjes in een oceaan, en terwijl de natuur door de miskenning van haar ritmen en eigen- schappen nog steeds systematisch wordt verkracht, blijft de astrologie, die een tak is van het hermetisme, de uitdrukking van een gewijde wetenschap die als enige in staat is door analoge redering aan onze oorsprong en onze bestemming een uitleg te geven.
Astrologie is in de eerste plaats een andere manier van denken, een denken dat zich uit door middel van een taal die men moet kennen en die men gedurende lange tijd moet hanteren, alvorens men er geestelijk voordeel uit kan trekken. Natuurlijk is het gemakkelijker ze te negeren dan het geheim ervan te doorgronden, en het is helemaal niet moeilijk te zeggen dat iets absurd is, wanneer dit iets alleen maar begrepen kan worden door een voortdurende inspanning en door de ervaring van een heel leven, georiënteerd op de weg naar het Absolute. Wie de astrologie veroordeelt nadat hij enkele uurtjes heeft gewijd aan het lezen van boeken, goede of slechte, die hij in ieder geval toch niet naar waarde kan schatten, gaat wel erg lichtzinnig te werk. Met dit boek wensen wij geen overbodige herhaling van de talrijke astrologiehandboeken waarover iedereen kan beschikken en waarmee het formaat van dit boek zeker niet zou kunnen concurreren. We hebben geen 'astrologiegrammatica'
geschreven voor de vakman, maar een inleidend werk, dat ons de samenhang van dat universum doet ontdekken, ........
Verder lezen

De Letter uit Goes

particulier
Beste koper,
Alle boeken die ik hier plaats zijn in redelijke tot goede staat maar ze zijn wel gelezen! Het kan zijn dat delen van een rug of kaft door licht verschoten zijn.
Bestelt u meerdere boeken dan maak ik daar één pakket van wat de verzendkosten aanzienlijk drukt.
Kan de verzending middels een brievenbuspakketje dan scheelt dat ook weer.
Verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling.
Eenmaal gekocht blijft gekocht.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pidancet, Paul - Astrologie en horoscoop

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Letter

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Letter
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Letter een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Letter vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Letter kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.