Johannes Steinhoff - In letzter Stunde,Verschworung der jagdfli

Schrijver:
Titel: In letzter Stunde,Verschworung der jagdflieger
ISBN: 9783471788097
Taal: Duits
Uitgever: List
Bijzonderheden: gebruikt,in goede staat
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Johannes Steinhoff was in het begin vd oorlog boordschutter op de Heinkel 111 bommenwerper. In 1942 werd hij jachtvlieger op de Messerschmitt BF-109. Hij schoot 130 Russische vliegtuigen neer boven het Oostfront en verdiende daarmee het Ridderkruis met de Zwaarden en werd bevorderd tot Kommodore JG77 met de rang van Oberst. In 1944 vloog hij op de Me 262 straaljager bij het 'Kommando Nowotny' en werd na de revolte tegen Göring ontheven van zijn functie. Overgeplaatst naar het Elite Jagdverband JV44 van (de eveneens gedegradeerde) Staffelkapitän Adolf Galland, haalde hij met de Me 262 nog eens 47 Amerikaanse en Britse vliegtuigen neer.
Hij overleefde - zwaargewond aan het gelaat - de oorlog en was als generaal aktief betrokken bij de wederopbouw vd Luftwaffe en de integratie daarvan in de NATO.
Verder lezen

De Limburger uit Jabeek

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Limburger

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Limburger
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Limburger een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Limburger vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Limburger kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.