Spielman, Patrick en Patricia Spielman - Modellenboek figuurzag

Schrijver:
Titel: Modellenboek figuurzagen
ISBN: 9789021302126
Taal: Nederlands
Uitgever: Cantecleer, De Bilt
Bijzonderheden: Gebonden, 1987, 247 blz. Met foto's en tekeningen.
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit boek staan 450 figuurzaagmodellen zoals wanddecoraties, kandelaars, kapstokken, dierfiguren en puzzels, sommige versierd met hartfiguren. Bij enkele werkstukken zijn zwart-witfoto's tussen de tekeningen geplaatst. De figuurzaagtekeningen gaan van heel eenvoudig tot werk voor meer gevorderden. Ook kan men van deze tekeningen gebruik maken voor het ontwerpen van eigen creaties. De laatste bladzijden geven tekeningen van letters en cijfers voor naam- en nummerplaten. In de korte inleiding worden hout, triplex, multiplex en het zagen met de figuurzaag en de figuurzaagmachine besproken en het verder daarbij te gebruiken gereedschap. Het verfraaien gebeurt door inbranden, kleuren met een viltstift of met acrylverf. Ook het uitzagen van ingesloten motieven en het vergroten van tekeningen worden behandeld. Een boek waar onderwerpen in te vinden zullen zijn voor allen die met de figuurzaag om kunnen gaan. De voorbeelden lenen zich goed om overgetrokken te worden.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Spielman, Patrick en Patricia Spielman - Modellenboek figuurzagen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.