Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Gardner, Lisa - Als je me ziet

Schrijver:
Titel: Als je me ziet
ISBN: 9789403108414
Taal: Nederlands
Uitgever: Cargo
Bijzonderheden: 2021, 416 pp. Paperback
Prijs: € 9,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nieuwstaat.

In het boek ‘Als je me ziet’ wordt je meegezogen in een bizar en spannend verhaal. Detective DD Warren, Special Security Agent Kimberly Quincy, en overlevende van seriemoordenaar Flora Dane zijn bijeengeroepen als onderdeel van een taskforce om de menselijke resten te onderzoeken van een jonge vrouw waarvan wordt gedacht dat ze een ander slachtoffer is van de seriemoordenaar, Jacob Ness. Flora was ooit meer dan een jaar een ontvoerde gevangene van Ness, maar ze heeft hem vermoord als onderdeel van haar ontsnapping naar de vrijheid. Flora is hierdoor psychisch gewond en worstelt ongetwijfeld met PTSS. Flora dacht dat ze veilig was, maar haar ontvoerder is nog niet verdwenen.

Weer een top verhaal van deze geweldige schrijfster. Vanaf het begin zat ik er helemaal in. Hoop dat dit nooit in werkelijkheid gebeurt. Zeer spannend en zeker een aanbeveling.

Als je met ziet is een uitstekende thriller dat laat zien dat Lisa Gardner tot de beste thrillerschrijvers behoort . Het verhaal heeft zoveel in zich, van locatie, sfeer en geweldige personages tot een ingewikkeld, schokkend plot dat meeslepend is en je tot het einde laat raden over hoe en wat. De personages Detective DD Warren, Special Security Agent Kimberly Quincy en overlevende van een seriemoordenaar Flora Dane, zijn goed uitgewerkt, ze zitten vol energie, diepte, intriges en vastberadenheid. Dat spettert van het boek af.

Lisa Garnder is nu een first class New York Times crime thriller auteur. Gardner’s eerdere werk als onderzoeksanalist voor een internationaal consulting bureau wekte haar interesse voor forensisch onderzoek, wat zij omzette in spannende thrillers die op de bestsellerlijsten terecht komen. Ze schreef diverse bekende thrillers zoals The Killing Hour, The Next Accident en Fear Nothing. Gardner schreef ook romans onder het pseudoniem Alicia Scott.

Lisa Gardner groeide op in Hillsboro, Oregon, waar ze afstudeerde aan de Glencoe High School. Sinds 2007 woont en werkt Gardner in New Hampshire.
Verder lezen

Van Slingelandt uit Den Haag

particulier

Logo Van Slingelandt

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.