Beijnum, K. van - De oesters van Nam Kee

Schrijver:
Titel: De oesters van Nam Kee
ISBN: 9789038808758
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
Bijzonderheden: 2005, 320pp, paperback. In heel mooie staat.
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Berry (18) vindt het gewone leven maar saai. Hij hunkert naar een ‘Hollywood leven’ en gaat al een tijd, zonder dat zijn moeder het weet, niet meer naar school. Berry hangt thuis op de bank, maakt wat foto’s van wolkenluchten en trekt zich niets aan van anderen; hij liegt en bedriegt alles bij elkaar.

Samen met een paar criminele maten uit de buurt hangt hij in een snackbar of aan de Sloterplas en duikt hij het nachtleven van Amsterdam in. Als hij op een dag in de Nieuwmarktbuurt een lading duivelshorentjes verkoopt op een brug, ontmoet hij Thera. Ze koopt een flikkerend horentje van hem en Berry is op slag verliefd. Thera is een stripteasedanseres die elke dag oesters eet in Nam Kee en lijdt aan epilepsie. Berry en Thera worden verliefd en dromen van een ander leven in het buitenland. Om hun wereldreis te kunnen betalen, bedenkt Thera een plan: ze verhuren haar zolderkamer, die ze van een oude vrouw onderhuurt, aan vijftien mensen en vragen daar een groot voorschot voor. Met een enorm geldbedrag beginnen zij aan hun droomleven in het Hilton Hotel. Ze leven even als Hollywoodsterren, maar dan nemen Thera’s epileptische aanvallen in hevigheid toe, wordt ze opgenomen in het ziekenhuis en komen een ex-vriend van Thera en haar moeder weer in beeld. Berry is radeloos en probeert Thera op allerlei manieren terug te krijgen. Dwaas van verliefdheid begaat hij allerlei stommiteiten en uiteindelijk slaat hij op de vlucht. Lukt het Berry om zijn droomleven te redden en om de liefde van zijn leven terug te winnen?
Verder lezen

Toon's boekenton uit Oss

particulier

Logo Toon's boekenton

Ik reageer doorgaans nog dezelfde dag.
Verzenden: Bij mijn boeken staan de verzendkosten naar u thuis aangegeven. U kunt er ook voor kiezen de boeken bij een afleverpunt te laten bezorgen. De verzendkosten worden dan lager. Geef dit dan aan bij uw bestelling.
Als u een bestelling bij mij komt ophalen, betaalt u natuurlijk géén verzendkosten.
U zou kunnen overwegen om meerdere boeken ineens bij me af te nemen. De verzendkosten blijven gelijk, voor een pakket tot een gewicht van 10 kg.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Beijnum, K. van - De oesters van Nam Kee Beijnum, K. van - De oesters van Nam Kee

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Toon's boekenton

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Toon's boekenton
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Toon's boekenton een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Toon's boekenton vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Toon's boekenton kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.