van den Bulck, Ad; van Roode, Adriaan; Smout, Hans & Frans Witjes (red

Schrijver:
Titel: Een magtig Toonwerk - Geschiedenis en restauratie van het Ibach-orgel te Bergen op Zoom
ISBN: 9789073437005
Taal: Nederlands
Uitgever: Geschiedkundige kring van Stad en Land van Bergen op Zoom
Bijzonderheden: 2011, Hardcover, Goede staat (zie foto's) - CD ontbreekt, 197 pag.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)

Zinsmeister uit Hilversum

particulier

Logo Zinsmeister

Na bestelling van het boek ontvangt u een e-mail met de betaalgegevens. Zodra de betaling is binnengekomen wordt het boek verzonden. Wij streven ernaar het boek zo snel mogelijk te verzenden. Afhalen is niet mogelijk.
Mocht u geen email ontvangen: kijk uw spamfolder na.
Voor vragen, vul het contactformulier in.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

van den Bulck, Ad; van Roode, Adriaan; Smout, Hans & Frans Witjes (redactie) - Een magtig Toonwerk - Geschiedenis en restauratie van het Ibach-orgel te Bergen op Zoom van den Bulck, Ad; van Roode, Adriaan; Smout, Hans & Frans Witjes (redactie) - Een magtig Toonwerk - Geschiedenis en restauratie van het Ibach-orgel te Bergen op Zoom van den Bulck, Ad; van Roode, Adriaan; Smout, Hans & Frans Witjes (redactie) - Een magtig Toonwerk - Geschiedenis en restauratie van het Ibach-orgel te Bergen op Zoom van den Bulck, Ad; van Roode, Adriaan; Smout, Hans & Frans Witjes (redactie) - Een magtig Toonwerk - Geschiedenis en restauratie van het Ibach-orgel te Bergen op Zoom

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zinsmeister

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Zinsmeister
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Zinsmeister een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zinsmeister vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Zinsmeister kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.