boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Weiner, J. - Alleen naar bed

Schrijver:
Titel: Alleen naar bed
ISBN: 9789044608199
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: 2006, paperback 379pp goede staat 474 Kate Klein, moeder van drie kinderen, ontdekt dat het leven in een rustige buitenwijk ook vol onplezierige verrassingen kan zitten. De andere moeders negeren haar en haar man komt steeds later thuis. Ze verveelt
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Kate Klein, moeder van drie kinderen, ontdekt dat het leven in een rustige buitenwijk ook vol onplezierige verrassingen kan zitten. De andere moeders negeren haar en haar man komt steeds later thuis. Ze verveelt zich dood. Totdat één van de andere moeders wordt vermoord en ze besluit op onderzoek uit te gaan.
Alhoewel iedereen Kate vertelt dat ze het oplossen van de misdaad beter aan professionals kan overlaten, lijkt ze vastberaden haar officieuze onderzoek te vervolgen; tussen 08.45 en 11.30 uur op maandag, woensdag en vrijdag, als de kinderen op de creche zitten. Ze doet dit samen met haar hilarische vriendin Janie en Evan, een vlam van vroeger.
Ze komt er niet alleen achter dat de vermoorde vrouw een veelheid aan geheimen met zich meedroeg, ze leert ook de waarheid kennen over haar eigen huwelijk en over het stadje waar ze nu woont.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Weiner, J. - Alleen naar bed