Mark Huijben - Heeft iemand de overhead nog nodig?

Schrijver:
Titel: Heeft iemand de overhead nog nodig?
ISBN: 9789462200708
Uitgever: Boom
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De crisis en de opkomst van nieuwe technologie laten hun sporenna. Een kopgroep van organisaties neemt afscheid van overheadfuncties.Geen gebouw meer, minder managers, beleidsmedewerkersen secretaresses. De overhead staat aan de vooravond van een reeksontwrichtende innovaties, met grote gevolgen voor organisaties, vooropleidingen en voor mensen. Dit roept de vraag op: Heeft iemand deoverhead nog nodig?Wat begon met het schrappen van administraties, met hr-selfservice,met een digitale bibliotheek en archief, zet zich door naar de gehelebedrijfsvoering. De 'overheadloze organisaties' laten overheadtakenuitvoeren door medewerkers in het primair proces, ondersteunddoor ICT-oplossingen. Daar blijken ze nauwelijks nog tijd in beslagte nemen.De methode uit hun vorige boek om de overhead in kaart te brengenen te analyseren, wordt inmiddels breed in Nederland toegepast.De toekomst vraagt echter om creativiteit en om het voortdurendnadenken over toepassingen van nieuwe technologie. De auteursschetsen de ontwikkeling voor elk van de overheadfuncties. Centralethema's in het boek zijn:* Wat is overhead?* Hoe bepaal je de juiste omvang?* Wat is de waarde?* Hoe organiseer je het?* Hoe ziet de toekomst per functie eruit?* Rationeel èn creatief managen!* Hoe manage je overhead in de dagelijkse praktijk?Mark Huijben en Arno Geurtsen behoren tot de experts op het terreinvan overhead. Hun vorige boek Heeft iemand de overhead gezien?stond 800 dagen in de top 100 van managementboek.nl, werd genomineerdvoor Managementboek van het Jaar en voor de Vakprijsvoor Organisatie-adviseurs. Mark Huijben werkt als zelfstandigadviseur en Arno Geurtsen is verbonden aan de Vrije Universiteit.Zij verzorgen masterclasses voor managersin Nederland en België en publiceerdenartikelenover bedrijfsvoering, nationaal eninternationaal.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mark Huijben - Heeft iemand de overhead nog nodig?