Marieke van der Pol - Voetlicht

Schrijver:
Titel: Voetlicht
ISBN: 9789029583411
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
Bijzonderheden: Goed - gebruikssporen
Prijs: € 2,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Alles kon, alles mocht en alles moest. In de verwarring van de jaren zeventig, als de kruitdampen van de jaren zestig amper zijn opgetrokken, zoekt de jonge Vero naar haar rol in het leven. Ze wil vrij zijn en haar burgerlijke achtergrond ver achter zich laten. Haar zoektocht begint op de Amsterdamse toneelschool, waar na Aktie Tomaat een nieuwe stijl van acteren wordt onderwezen. Als ze de excentrieke en libertijnse Brak ontmoet, denkt ze haar richting te hebben gevonden. Maar een vrij leven heeft zijn prijs. In deze trefzekere bildungsroman schetst Marieke van der Pol de hardnekkige pogingen van een jonge vrouw om vorm te geven aan haar leven, eerst in Amsterdam en uiteindelijk in Israƫl, waar ze wordt geconfronteerd met een volkomen andere werkelijkheid.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marieke van der Pol - Voetlicht