Fons Strijbosch - De vrolijke revolutie

Schrijver:
Titel: De vrolijke revolutie
ISBN: 9789074241250
Uitgever: Roelants, Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed - Getekend. Verder in prima staat
Prijs: € 2,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het verhaal voert ons terug naar een tijd lang, lang geleden waarin overal in het land studenten in opstand kwamen en de omstanders en toevallige tijdgenoten als bij toverslag de drang in zich voelden om mee te doen en plannen te smeden die het aanzien van de wereld volkomen zouden veranderen. Het laat zien hoe de hoofdpersoon en zijn vrienden zich zonder veel kennis van zaken mengen in de strijd, zij het allemaal op hun eigen wijze, al naargelang hun aard en aanleg. Ook dat zij daarin veelvuldig worden afgeleid door andere, haast even aanlokkelijke bezigheden als uitgaan, liefde, en kunst. Niettemin een drang die slechts één schitterende zomer kon duren, net zolang tot hij weer minderde. Totdat het gewone leven terugkeerde, de politiek banaal geworden was en alleen de muziek hetzelfde klonk als aan het begin van die bewogen periode.Fons Strijbosch was hoogleraar aan de rechtenfaculteit van Nijmegen. Hij heeft na zijn pensionering geschreven over verschillende onderwerpen op gebied van kunst en cultuur. Dit is zijn eerste roman.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fons Strijbosch - De vrolijke revolutie