Antonio Ungar - Presidentskandidaat

Schrijver:
Titel: Presidentskandidaat
ISBN: 9789044519389
Uitgever: De Geus
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
José Cantoná doet weinig anders met zijn leven dan wodka drinken en wat rondhangen. Dat verandert wanneer de oppositieleider wordt neergeschoten en er dringend behoefte is aan iemand die zijn plaats kan innemen tot de verkiezingen voorbij zijn. Door zijn treffende gelijkenis is José de uitgelezen kandidaat. Met zijn geliefde en zijn lijfwacht aan zijn zijde overstijgt hij zichzelf en groeit hij onverwachts uit tot held.Antonio Ungar (Colombia, 1974) werd door de pers verkozen tot een van de `Bogotá 39 , de beste Zuid-Amerikaanse schrijvers onder de 39. De presidentskandidaat, Ungars derde roman, werd in 2010 bekroond met de Premio Herralde de Novela. Deze prijs voor jonge, veelbelovende schrijvers werd ook gewonnen door Roberto Bolaño en Javier Marías. Ungar woont in Bogotá en werkt aan zijn nieuwe roman.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Antonio Ungar - Presidentskandidaat