A.R. Houweling - VAAN – VvA Evaluatieonderzoek WWZ 2016

Schrijver:
Titel: VAAN – VvA Evaluatieonderzoek WWZ 2016
ISBN: 9789462902541
Uitgever: Boom Juridische uitgevers
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De Wet werk en zekerheid (WWZ) heeft het arbeidsrecht ingrijpend gewijzigd en dient daarom zorgvuldig te worden geëvalueerd. Om deze reden hebben de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) het in deze uitgave opgenomen VAAN - VvA Evaluatieonderzoek WWZ uitgevoerd.Onderzocht is onder meer het functioneren van het limitatieve grondenstelsel, het aantal toe- en afwijzingen van ontbindingsverzoeken vóór en na invoering van de WWZ en de ontwikkelingen in het toekennen en vaststellen van(de hoogte van) ontslagvergoedingen.De evaluatie bestaat uit een enquête onder de leden van VAAN en VvA en een analyse van gepubliceerde en nietgepubliceerde rechtspraak. Het onderzoek is voorbereid door de Werkgroep VAAN - VvA Evaluatieonderzoek WWZ. De jurisprudentieanalyse is verricht door Erasmus Universiteit Rotterdam en verschillende kantonrechters. De enquête is uitgevoerd door CentERdata, verbonden aan Tilburg University.Het VAAN - VvA Evaluatieonderzoek WWZ beoogt een maatschappelijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de oordeelsvorming over de WWZ.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A.R. Houweling - VAAN – VvA Evaluatieonderzoek WWZ 2016