Konings, Ad - Back to Nature gids voor Malawi Cichliden

Schrijver:
Titel: Back to Nature gids voor Malawi Cichliden
ISBN: 9789080600096
Taal: Nederlands
Uitgever: Verduijn Cichlids, Zevenhuizen
Bijzonderheden: Gebonden, 2003, 208 blz. 2e, herziene en uitgebreide druk. Met kleurenfoto's, een uitvouwbare kaart en een index. Enkele deukjes en schaafspoortjes in de kaft.
Prijs: € 14,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Malawi cichliden behoren sinds de zestiger jaren tot de meest geliefde aquariumvissen en vermoedelijk zal dat nog wel enige tijd zo blijven. Voor de populariteit van deze cichliden kunnen enkele oorzaken aangewezen worden: zij hebben prachtige kleuren, zijn zijn gemakkelijk te houden en zij vertonen een interessant gedrag.
Een selectie van deze vissen is alles wat U nodig hebt om Uw huiskamer aquarium met een interessant en decoratief visbestand te bevolken. Om ten volle van Uw Malawicichliden te kunnen genieten is het echter nodig dat U rekening houdt met de specifieke eisen die deze vissen aan hun omgeving stellen. In dit boek vindt U deskundig advies aangaande alle problemen die bij de verzorging van deze dieren kunnen ontstaan, zoals de minimale inhoud die een aquarium voor een bepaalde soort moet hebben, het bepalen van de juiste watersamenstelling, het vervaardigen van een passende inrichting, hoe en wat te voeren enzovoorts. Een gedetailleerde, uitvouwbare kaart en meer dan 600 kleurenfoto’s maken dit boek onmisbaar voor de liefhebber van deze aantrekkelijke vissen. Volgt u al deze adviezen op, dan zult u snel een fraai stukje Malawimeer in uw huiskamer hebben.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.