Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Baldwin, Kim, Alexiou, Xenia - Dubbel doelwit

Schrijver:
Titel: Dubbel doelwit
ISBN: 9789079556045
Taal: Nederlands
Uitgever: LaVita Publishing
Bijzonderheden: Paperback in zeer goede staat; 2009, 240pp.
Prijs: € 11,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Een bewakingsvideo. Een nieuwsgierige journaliste. Een senator met een verborgen agenda. Een ontluikende, maar onmogelijke liefde. En een organisatie die tot elke prijs geheim moet blijven.

Special agent Domino werkt voor een elitekorps. Ze vecht tegen terroristen, maar beweegt zich met hetzelfde gemak in de hoogste kringen. Ze speelt elke rol die nodig is om haar doel te bereiken en is er rotsvast van overtuigd dat het doel altijd de middelen heiligt. Maar de opdracht die ze nu krijgt, vraagt het uiterste van haar flexibiliteit, inventiviteit en moed. Als ze zelf een doelwit wordt, ziet Domino zich geplaatst voor het ultieme dilemma: de keus tussen loyaliteit en liefde.

Dubbel Doelwit is het eerste deel in de Elite Operatives Serie van Kim Baldwin en Xenia Alexiou.

Kim Baldwin heeft naast Dubbel Doelwit nog zes romans op haar naam staan. Vier daarvan werden genomineerd voor de Golden Crown Literary Society Award in de categorie lesbische fictie. Kim woont in de bossen van Michigan, waar ze wordt omringd door wilde dieren.

Xenia Alexiou komt oorspronkelijk uit Griekenland, maar noemt zichzelf "wereldburger". Dubbel Doelwit is haar debuut. Xenia is een gepassioneerd fotografe. Ze reist veel en heeft op veel plaatsen gewoond, maar Griekenland houdt altijd een speciaal plaatsje in haar hart.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Baldwin, Kim, Alexiou, Xenia - Dubbel doelwit