Burgemeester, ing. J.W.F. - De Blauwe Bus. Bordbussen, voorverk

Schrijver:
Titel: De Blauwe Bus. Bordbussen, voorverkiezers, monocontrols en tikkers in Amsterdam (1953-1976)
ISBN: 9789028815391
Taal: Nederlands
Uitgever: Europese Bibliotheek
Bijzonderheden: 2000, 160pp, gebonden, hardcover, in zeer goede staat, naam eigenaar op schutblad
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
De blauwe bus met de kenmerkende 'geknikte' voorruit bepaalde in de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw mede het straatbeeld in Amsterdam. Een hele generatie jonge reizigers in het openbaar vervoer, inmiddels mensen van middelbare leeftijd, zullen kleurrijke herinneringen hebben aan dit voertuig uit een vervlogen tijdperk.
De auteur stelde eerder een boek samen over de standaardbus ('De rode bus in beeld') en geeft nu als logisch vervolg zijn visie op de voorlopers van de rode bus. Als scholier naast de chauffeur gezeten keek hij gefascineerd toe hoe de pook naast het stuurwiel met een kenmerkend getik in de goede positie werd gebracht.
Dit boek verschijnt ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Stichting Museum Streek- en Stadsautobussen Amsterdam (MUSA). De auteur kon putten uit vele belangrijke collecties. Het boek bevat uniek beeldmateriaal waaronder zeldzame kleurendia's uit de begintijd van de blauwe bus.
Verder lezen

De3baarsjes uit Amsterdam

particulier

Logo De3baarsjes

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Burgemeester, ing. J.W.F. - De Blauwe Bus. Bordbussen, voorverkiezers, monocontrols en tikkers in Amsterdam (1953-1976)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De3baarsjes

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De3baarsjes
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De3baarsjes een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De3baarsjes vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De3baarsjes kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.