Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Angelou, M. - Lange reis naar huis

Schrijver:
Titel: Lange reis naar huis
ISBN: 9789052260327
Taal: Nederlands
Uitgever: Geus, Uitgeverij De
Bijzonderheden: 1991, paperback 223pp redelijke staat 9789052260327 437 In Ghana herkent Maya Angelou tradities die door de slaven in Amerika levend zijn gehouden. Dit persoonlijke verslag van de zoektocht naar haar wortels is levendig en boeiend geschreven. Het gee
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit 5e zelfstandig leesbaar deel van haar autobiografie behandelt de schrijfster, de periode die zij in Ghana doorbrengt in het begin van de jaren '60. Uit dit land zijn haar voorouders als slaven weggevoerd en zij verwacht er met open armen te zullen worden ontvangen. Dit blijkt een illusie te zijn, de Ghanezen staan wantrouwend tegenover de Amerikaanse negers. Ze zijn bang voor overheersing. Door haar oprechtheid en harde werken weet Maya Angelou hun vertrouwen te winnen en vrienden te maken. Echter na een bezoek van Malcolm X. besluit zij terug te gaan naar Amerika waar nog veel werk te doen is in de strijd tegen rassenongelijkheid. In Ghana herkent Maya Angelou tradities die door de slaven in Amerika levend zijn gehouden. Dit persoonlijke verslag van de zoektocht naar haar wortels is levendig en boeiend geschreven. Het geeft tevens een indruk van het leven in Ghana in die periode. Voor een groot publiek aanbevolen.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Angelou, M. - Lange reis naar huis