Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

mulish, harry - het woord bij de daad, getuigenis van de revolu

Schrijver:
Titel: het woord bij de daad, getuigenis van de revolutie op cuba
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: 1968 ppb 250pp redelijke staat 075 In het voorjaar van 1968 publiceerde Harry Mulisch Het woord bij de Daad. Het boek is een getuigenis van de revolutie op Cuba. Door de publicatie van dit boek wordt Mulisch beschuldigt van het hebben van linkse symp
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In het voorjaar van 1968 publiceerde Harry Mulisch Het woord bij de Daad. Het boek is een getuigenis van de revolutie op Cuba. Door de publicatie van dit boek wordt Mulisch beschuldigt van het hebben van linkse sympathieën.

In het voorjaar van 1968 publiceerde Harry Mulisch Het woord bij de Daad. Het boek is een getuigenis van de revolutie op Cuba. Mulisch bezocht in 1967 Cuba in opdracht van het maandblad Avenue. De tweede keer was in januari 1968 op uitnodiging van de revolutionaire regering.

In het voorwoord van het boek schrijft hij: ‘Cuba heeft mijn leven gebeterd, dat zeven jaar geleden in Jeruzalem was verslechterd. Van Eichmann heb ik geleerd, waartoe rechts leidt; van Fidel Castro, wat daartegen gedaan kan worden. Daarmee wordt hij geen god, want Eichmann was geen duivel. Hij is een goed mens tegenover een slecht mens: een mens tegenover een machine. Het is dezelfde strijd, die momenteel in Vietnam wordt uitgevochten’, aldus Mulisch.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

mulish, harry - het woord bij de daad, getuigenis van de revolutie op cuba