Winter , Frits . [ isbn 9789055136834 ] 1422 - Brein de Baas .

Schrijver:
Titel: Brein de Baas . ( Beter onthouden - beter voelen . ) Brein de Baas is een handleiding voor dat uiterst kostbare en intrigerende besturingssysteem, dat we hersenen noemen. Deze tweeënhalve kilo grijze stof is een mini-heelal met 120 miljard cel...
ISBN: 9789055136834
Taal: Nederlands
Uitgever: RuitenbergBoek B.V.
Bijzonderheden: genaaide paperback in als nieuwe staat - 1422 - 2e dr 2019 - 118 p - 310 gr
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- die via 10 biljoen schakelstations met elkaar in verbinding staan en informatie uitwisselen met een snelheid van 120 meter per seconde. De mogelijkheden van dit brein zijn praktisch onbegrensd.
Wie zijn brein de baas is, is heer en meester over zichzelf. Immers, je brein is niet alleen verantwoordelijk voor je denken en je geheugen, het is ook de zetel van al je zintuigen en het stuurt je houdings- en bewegingsapparaat aan. Daarnaast bepaalt en reguleert je brein je stemmingen: gevoelens van extase, geluk, dan wel somberheid of diepe depressie.

Brein de Baas leert je hoe je de volledige regie over je gedrag, je emoties en je denken (weer) in handen krijgt. Privé en op je werk krijg je steeds meer invloed en daardoor ga je weer bruisen van energie.
Het is niet alleen het inzicht, maar het zijn vooral ook de praktische tips die Brein de Baas een 'must' maken voor iedereen die een beetje om zichzelf geeft. Wie Brein de Baas heeft gelezen kent de basisprincipes, maar zal ongetwijfeld meer willen weten, meer willen ontdekken.
Brein de Baas is de eerste noodzakelijke stap naar een rijker en gezonder leven tot op hoge leeftijd.


Hersenen zijn een brein met eindeloos veel cellen en schakelmogelijkheden. Een besturingscentrum dat niet alleen ons denken aanstuurt, maar ook ons voelen, onze zintuigen, ons bewegen, ons hele functioneren. In dit boek gaat het met name over het denken en onthouden; ook is er een hoofdstuk over emoties. Hoe leren en onthouden we? Kunnen we ons geheugen verbeteren? Een goede voeding, een goede input voor ons brein is van wezenlijk belang voor een goede werking. Vanaf het begin van ons leven komen allerlei prikkels op ons af. Je traint je geheugen met name door nieuwsgierigheid, door te ontdekken, te ordenen, patronen te zien, verbanden te leggen, te begrijpen en zin te geven. De schrijver gaat na wat goed functioneren van het brein belemmert en wat positief werkt. Wie het boek leest, zal het jammer vinden dat hij de basisprincipes en 'trucs' niet eerder kende. Geillustreerd met cartoons in zwart-wit. De auteur is directeur van het Centrum voor Pijn, Stress en Burnout. Hij was ook ruim twintig jaar hoofd van de pijndevisie van een revalidatiecentrum in Enschede. Bekend met name door de boeken 'De pijn de baas' (1998)* en 'De angst de baas' (1998)**.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Winter , Frits . [ isbn 9789055136834 ] 1422 - Brein de Baas . ( Beter onthouden - beter voelen . ) Brein de Baas is een handleiding voor dat uiterst kostbare en intrigerende besturingssysteem, dat we hersenen noemen. Deze tweeënhalve kilo grijze stof is een mini-heelal met 120 miljard cel... Winter , Frits . [ isbn 9789055136834 ] 1422 - Brein de Baas . ( Beter onthouden - beter voelen . ) Brein de Baas is een handleiding voor dat uiterst kostbare en intrigerende besturingssysteem, dat we hersenen noemen. Deze tweeënhalve kilo grijze stof is een mini-heelal met 120 miljard cel...

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.