Isings,J.H. - Jongh, J.W. de - Wagenvoort, H. - Gulden sporen;

Schrijver:
Titel: Gulden sporen; compleet in 5 delen. In 1 koop.
ISBN: 9789060152317
Taal: Nederlands
Uitgever: Vuurbaak, Uitgeverij De
Bijzonderheden: 1975/1976, 5 delen, alle gebonden met stofomslag, resp 156-160-160-160-160 pp. Goede staat, alleen de stofomslagen zijn minder mooi, nl aan de randen geschaaft.
Prijs: € 29,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info: Naar de oorspronkelijke teksten van de Toelichting bij de serie Schoolplaten voor de vaderlandse geschiedenis.

pandora uit Dordrecht

particulier

Logo pandora

Pandora heeft sinds 1981 een winkel in de oude binnenstad van Dordrecht met een uitgebreide boekenafdeling / antiquariaat. Daarnaast hebben wij m.b.t. diverse categorieën ook een grote verzameling curieuze en verzamelwaardige boeken, brochures etc ,die alleen via boekwinkeltjes worden aangeboden.
Na een bestelling ontvangt u van ons een bevestiging met de betaal- en verzendgegevens. Pakketverzending is naar keus via PostNL of DHL. De verzendkosten zijn conform hun prijs. U kunt er ook voor kiezen om het pakket in onze winkel op te halen.
Bij uitzondering kan het voorkomen dat een boek reeds verkocht of onvindbaar is, bij voorbaat onze excuses voor dit ongemak.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij pandora

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met pandora
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en pandora een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van pandora vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • pandora kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.