Rentta, Sharon, Studio Bos - Een dag met de dierendokters (zeld

Schrijver:
Titel: Een dag met de dierendokters (zeldzaam exemplaar)
ISBN: 9789025858254
Taal: Nederlands
Uitgever: Leopold B.V.
Bijzonderheden: 2011, 30pp, Gebonden, h28xb25,5cm., hoekje heel licht beschadigd, net exemplaar
Prijs: € 9,85
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Vandaag wordt tapir Theodoor dokter. Net zoals zijn moeder. Hij gaat met haar mee naar het dierenziekenhuis.Daar is het altijd druk. Er moet een slang uit de knoop worden gehaald, er is een luipaard dat zijn vlekken verliest, en een hond heeft een wekker ingeslikt. En tussendoor zorgt Theodoor ook nog goed voor alle patiënten.Doktertje spelen was nog nooit zo leuk. Een heerlijk kijk- en voorleesboek vol ziekenhuisweetjes en dierenpret!
Verder lezen

BaalderBoek uit Hardenberg

particulier

Logo BaalderBoek

LET OP:
BOEKWINKELTJE BaalderBoek is van12 mei tot 30 juni beperkt open.
Er kunnen wel bestellingen gedaan worden, maar de boeken worden, indien betaald, vanaf 1 juli verzonden.
‘BaalderBoek’ is vooral gespecialiseerd in prenten- en kinderboeken. De boeken bij ‘BaalderBoek’ zijn ingedeeld op de thema’s van Kleuterplein en Schatkist en enkele andere veel voorkomende onderwerpen in de groepen 1 en 2 van de basisschool.
Hieronder een alfabetische lijst:
*Avontuur, *Bijbel, *Bouwen, *Buitenspelen, *Communicatie/Post, *December, *Dieren/Dierentuin, *Doen als of, *Eten en drinken/Restaurant, *Familie, *Gezondheid, *Herfst, *Kunst/Museum/Muziek, *Lente, *Lied/Vers/Gedicht, * Machines, *Natuur/ Milieu, *School, *SEO(Soc. Emot. Ontw.) *Uitvinden/Techniek, *Vervoer, *Winkelen, *Winter, *Wonen, *Voorbereidend lezen, *Voorbereidend rekenen, *Voorlezen, *Woordenschat.
Thuis staan nog veel meer boeken op de plank! Ook gerangschikt op bovenstaande thema’s. Vraag er naar door middel van een mailtje, misschien staat het gezochte exemplaar er tussen.
Bovendien help ik graag bij het zoeken naar een bepaald boek.
Laat het mij maar weten. Ook basisscholen kunnen van deze service gebruik maken.
De bestelde boeken worden via PostNL meestal voor € 4,25 in een brievenbuspakket verstuurd. Bij aankoop van meerdere boeken of grote boeken is pakketverzending mogelijk via PostNL, € 7,95 (tot 10 kg).
Het pakket wordt dan thuisbezorgd.
Afhalen na afspraak kan ook.
Zelf langskomen en lekker zoeken? Hartelijk welkom. Stuur maar even een mailtje.
Met groet,
Dinie Tijhuis, BaalderBoek.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rentta, Sharon, Studio Bos - Een dag met de dierendokters (zeldzaam exemplaar) Rentta, Sharon, Studio Bos - Een dag met de dierendokters (zeldzaam exemplaar) Rentta, Sharon, Studio Bos - Een dag met de dierendokters (zeldzaam exemplaar)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BaalderBoek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BaalderBoek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BaalderBoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BaalderBoek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BaalderBoek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.