FREEMAN, Roger A. - The Mighty Eighth: A History of the of the

Schrijver:
Titel: The Mighty Eighth: A History of the of the U.S. 8th Army Air Force
Taal: Engels
Uitgever: MacDonald and Janes. London, 1976
Bijzonderheden: Hardcover met stofomslag, groot formaat 29 x 23 x 3 cm, 311 pags, zeer rijk geïllustreerd, in uitstekende staat
Prijs: € 35,00
Verzendkosten: € 7,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit prachtige boek, prachtig geïllustreerd met foto's en illustraties in kleur, vertelt je de geschiedenis van de 8th United States Army Air Force, bekend als "The Mighty Eighth".
De eerste gedetailleerde en goed geïllustreerde referentiegeschiedenis van de 8th United States Army Air Force vanaf het begin in januari 1942 tot het vertrek uit het Verenigd Koninkrijk na het einde van de vijandelijkheden in Europa.
Dit boek, samengesteld en geschreven door een erkende deskundige op dit gebied, beschrijft de vroege geschiedenis van de 8e USAAF, gevolgd door gedetailleerde verslagen van haar operaties vanuit het Verenigd Koninkrijk tussen juli 1942 en V - E Day, met de nadruk op de gevechtseenheden, hun mannen en vliegtuigen, eindigend met een referentiesectie met nauwkeurige statistieken over elke bommenwerper- en jagerformatie die onder het 8e USAAF-commando moet dienen.
( ... ) Aangezien de 8ste USAAF voorbestemd was om een ​​belangrijke rol te spelen bij het breken van de Duitse oorlogsinspanning, zal dit werk van grote waarde zijn voor alle lezers die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. ( ... )
Verder lezen

Dutch Aviation Pubns uit Venlo

particulier

Logo Dutch Aviation Pubns

Bij een gecombineerde bestelling bereken ik maar 1x verzendkosten.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

FREEMAN, Roger A. - The Mighty Eighth: A History of the  of the U.S. 8th Army Air Force

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Dutch Aviation Pubns

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Dutch Aviation Pubns
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Dutch Aviation Pubns een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Dutch Aviation Pubns vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Dutch Aviation Pubns kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.