Leibovitz, Annie - Wonderland - gesigneerd exemplaar

Schrijver:
Titel: Wonderland - gesigneerd exemplaar
ISBN: 9781838662332
Taal: Engels
Uitgever: Phaidon Press Limited
Bijzonderheden: 2021, 448 pp, hardcover
Prijs: € 135,00
Verzendkosten: € 6,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Nieuw, nog in plastic. Een schitterend boek van 2.4 kilogram en 440 bladzijden met 350 buitengewone beelden van fotografe Annie Leibovitz. Het geheel vormt een prachtige bloemlezing van modebeelden die ze gedurende 5 decennia maakte. Van Nicole Kidman tot Rihanna en van Serena Williams tot Kate Moss.

"Als ik terugkijk op mijn werk, zie ik dat mode er altijd is geweest", constateert Annie Leibovitz in het voorwoord van Wonderland. "Mode speelt een rol in het geheel, maar fotografie staat voor mij altijd op de eerste plaats. De foto is het belangrijkste onderdeel. En fotografie is zo groot dat het journalistiek, portretten, reportages, familiefoto's, mode kan omvatten... Mijn werk voor Vogue heeft het vuur aangewakkerd voor een soort fotografie die ik anders misschien niet had ontdekt."
Verder lezen

Fotografie uit Drachten

particulier

Logo Fotografie

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leibovitz, Annie - Wonderland - gesigneerd exemplaar Leibovitz, Annie - Wonderland - gesigneerd exemplaar

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Fotografie

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Fotografie
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Fotografie een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Fotografie vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Fotografie kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.