L. Hartong - Ontwaken in de Droom

Schrijver:
Titel: Ontwaken in de Droom
ISBN: 9789077228074
Uitgever: Samsara Uitgeverij B.V.
Bijzonderheden: Nieuw
Prijs: € 14,50
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Schuilt er een belofte in het bewust worden van mijn ware natuur? Kan ik verwachten dat dit mijn leven verrijkt? Word ik dan een beter en succesvoller mens? Kortom, hoe is het leven na zelfrealisatie of verlichting? Schijnbaar redelijke vragen die vaak opkomen tijdens iemands zoektocht.

Maar, meent Leo Hartong, deze vragen zijn gebaseerd op de misvatting dat er zoiets bestaat als een afgescheiden individu, dat door inspanning en zuivering iets kan bereiken wat men verlichting noemt. Volgens de auteur – en meer algemeen vanuit de visie van non-dualiteit – zijn dit soort inspanningen zinloos wanneer je tot de werkelijkheid van het bestaan wilt doordringen.

‘In Ontwaken in de droom leidt Leo Hartong de lezer met zachte maar vaste hand tot het zien van hun oorspronkelijke en eeuwige natuur’, aldus Tony Parsons in het voorwoord bij dit boek. Om te beginnen zet de auteur duidelijk uiteen wat hij met het boek beoogt en door de tekst heen bekruipt je als lezer het gevoel dat je een brief leest van een vriend die op zachtaardige maar hartstochtelijke wijze graag iets heel duidelijk wil maken. Terwijl de auteur zijn inzicht in het mysterie met ons deelt, wisselt hij zijn ideeën af met toepasselijke en verhelderende citaten uit traditionele en hedendaagse teksten.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

L. Hartong - Ontwaken in de Droom