St.John Turner, Peter - Heinkel: an aircraft album

Schrijver:
Titel: Heinkel: an aircraft album
Taal: Engels
Uitgever: Ian Allan, 1970
Bijzonderheden: Hardback met stofomslag, 128 pags, zeer rijk geïllustreerd, in prima staat
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 5,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Professor Ernst Heinkel's pre - 1918 Albatross en andere ontwerpen bezorgden hem een ​​vroege bekendheid, en het vliegtuigbouwbedrijf dat hij vervolgens oprichtte, bleef tot 1945 in de voorhoede van de luchtvaarttechnologie. Een beroemde naam in de annalen van de luchtvaartgeschiedenis, het Heinkel-bedrijf floreerde tijdens het vruchtbare interbellum en de periode 1939-45 van de Duitse vliegtuigindustrie.( ... ) Verslagen van de ontwikkeling, kenmerken en loopbaan van elk van de gebouwde Heinkel-vliegtuigtypes zijn inbegrepen, compleet met volledige technische specificaties. ( ... ) Ook zijn details opgenomen over de achtergrond die heeft geleid tot de oprichting van het bedrijf en de assimilatie ervan in de huidige Duitse vliegtuigindustrie. ( ... )
Verder lezen

Dutch Aviation Pubns uit Venlo

particulier

Logo Dutch Aviation Pubns

Bij een gecombineerde bestelling bereken ik maar 1x verzendkosten.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

St.John Turner, Peter - Heinkel: an aircraft album St.John Turner, Peter - Heinkel: an aircraft album St.John Turner, Peter - Heinkel: an aircraft album St.John Turner, Peter - Heinkel: an aircraft album

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Dutch Aviation Pubns

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Dutch Aviation Pubns
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Dutch Aviation Pubns een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Dutch Aviation Pubns vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Dutch Aviation Pubns kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.