boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 31-03-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 31-03-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Deaver, J. - Illusionist

Schrijver:
Titel: Illusionist
ISBN: 9789026985447
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheden: 2006, paperback 46p goede staat 9789026985447 019 In een muziekschool in New York wordt een studente vermoord. De dader verschanst zich in een lokaal. Als er een schreeuw klinkt, gevolgd door een schot,
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In een muziekschool in New York wordt een studente vermoord. De dader verschanst zich in een lokaal. Als er een schreeuw klinkt, gevolgd door een schot, trapt de politie de deur in: het lokaal is leeg en de moordenaar lijkt in rook te zijn opgegaan.
Lincoln Rhyme en Amelia Sachs worden te hulp geroepen bij het grootscheepse onderzoek dat volgt. Het oplossen van de zaak zou voor de ambitieuze Sachs een promotie kunnen betekenen. De gehandicapte Rhyme moet zich op zijn beschermelinge verlaten om deze meesterlijke illusionist die ze duivelskunstenaar hebben gedoopt uit zijn tent te lokken.
De illusionist tart hen met meer gruwelijke moorden die steeds diabolischer worden. Terwijl het dodental groeit, moeten Rhyme en Sachs achter de rook en de spiegels de waarheid zien te achterhalen. Anders zou een afgrijselijke wraakactie de grootste verdwijntruc van allemaal kunnen worden...
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Deaver, J. - Illusionist