Nederpelt, Martha van - Soep het jaar rond / 52 verrukkelijke r

Schrijver:
Titel: Soep het jaar rond / 52 verrukkelijke recepten, 52 verrassende verhalen
ISBN: 9789082560404
Taal: Nederlands
Uitgever: Martha van Nederpelt
Bijzonderheden: 2016, 160pp, paperback
Beschikbaar: 33 exemplaren
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,15 (binnen Nederland)
Meer info:
Over Martha:
De markt is overspoeld met kookboeken die vaak veel op elkaar lijken. Martha heeft met SOEP HET JAAR ROND een originele missie willen volbrengen. Zo ontstond een boek met unieke recepten, vormgeving en kunstfotografie die via de Amsterdamse persen ter wereld is gebracht. ‘Alles voor de smaak’ is haar credo, zowel qua eten als qua uitvoering van dit kookboek

Over het ontwerp:
Royal Academy Prize winnaar ontwerpster Eline van der Ploeg, begreep de intentie van dit soepenboek. Het waren de achtergrondverhalen bij iedere soep, die haar op een origineel ontwerp-idee bracht. Zij viste met een design schuimspaan alle bijvoeglijknaamwoorden uit het verhaal en plaatste ze zorgvuldig, in spiegelbeeld, als smaakvolle ingrediënten ernaast.

Over de fotografie:
Monochroom is een enkele kleur in verschillende nuances. Precies zoals een goede soep smaakt en er uit ziet. Daarom is in het ontwerp hiervoor gekozen. Monochroom zorgt ervoor dat het niet afleidt maar de kern benadrukt. Foto’s van een kom soep zijn an sich niet zo boeiend. Het beeld moest ergens anders over gaan; een brug vormen tussen de oorsprong van ons eten en de uiteindelijke soepkom. De close-upfoto’s zijn voornamelijk van Martha’s hand. Zo kijk je met haar mee naar de verwondering en schoonheid van vergeten groenten.

Over het papier:
Scandinavische papierkeuze in samenwerking met De Monsterkamer Amsterdam: Munken Antalis lynx rough 100 gr, Geese creative print diamond 270 gr. Bindwijze met rood koord genaaid en gebrocheerd waardoor het soepenboek tijdens het koken blijft openliggen.
Verder lezen

Martha's kookboek uit Zutphen

zakelijk

Logo Martha's kookboek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nederpelt, Martha van - Soep het jaar rond / 52 verrukkelijke recepten, 52 verrassende verhalen Nederpelt, Martha van - Soep het jaar rond / 52 verrukkelijke recepten, 52 verrassende verhalen Nederpelt, Martha van - Soep het jaar rond / 52 verrukkelijke recepten, 52 verrassende verhalen Nederpelt, Martha van - Soep het jaar rond / 52 verrukkelijke recepten, 52 verrassende verhalen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Martha's kookboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Martha's kookboek
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Martha's Soepen
  Kamer van Koophandel nummer: 34392962
  NL153441446B01
 • Na uw bestelling ontvangen u en Martha's kookboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Martha's kookboek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Martha's kookboek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.