Barten, Henri - Het Atlantis van Eindhoven - deel 3 - Lijmbeeks

Schrijver:
Titel: Het Atlantis van Eindhoven - deel 3 - Lijmbeekstraat
Taal: Nederlands
Uitgever: Buurtvereniging Limbeek, Eindhoven en Henri Barten, Lommel
Bijzonderheden: nieuw uit de doos, maart 2022, 2e druk
Beschikbaar: 14 exemplaren
Prijs: € 34,95
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Gloednieuwe tweede druk uit maart 20222 van het 72 pagina's tellende full colour hardcoverboek 'Het Atlantis van Eindhoven deel 3 - Lijmbeekstraat' door Henri Barten. In zes delen, waarvan het derde deel nu dus is verschenen, geeft Henri Barten (62) een overzicht van de geschiedenis van het zuidelijke deel van de vroegere gemeente Woensel, nu stadsdeel van Eindhoven. Grote delen van zijn onderzoeksgebied zijn in de loop der jaren verdwenen, reden voor Henri Barten om de geschiedenis van ca. 1900 tot het eind van de twintigste eeuw vast te leggen. In dit derde deel neemt Henri je mee naar de Lijmbeekstraat, 't Eindje, 't Dwarseindje en de Voetbrugsteeg. Kijk op de foto met de inhoudsopgave voor de inhoud van dit boek. De prijs is vastgesteld op € 34,95.
Verder lezen

Eindhoven boek&prent

particulier

Eindhoven boek&prent uit Eindhoven

Logo Eindhoven boek&prent

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Barten, Henri - Het Atlantis van Eindhoven - deel 3 - Lijmbeekstraat Barten, Henri - Het Atlantis van Eindhoven - deel 3 - Lijmbeekstraat Barten, Henri - Het Atlantis van Eindhoven - deel 3 - Lijmbeekstraat Barten, Henri - Het Atlantis van Eindhoven - deel 3 - Lijmbeekstraat

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Eindhoven boek&prent

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Eindhoven boek&prent
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Eindhoven boek&prent een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Eindhoven boek&prent vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Eindhoven boek&prent kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.