L.J. van Valen - Valen, L.J. van-Thomas Boston een visser der m

Schrijver:
Titel: Valen, L.J. van-Thomas Boston een visser der mensen
ISBN: 9033107163
Uitgever:
Bijzonderheden: L.J. van Valen schreef een boek over het veelbewogen leven van Thomas Boston, een visser der mensen. Bostons leven wordt gekenmerkt door een niet aflatende ijver voor de eer van zijn Zender en voor de uitbreiding van Zijn koninkrijk. Thomas Boston...
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
L.J. van Valen schreef een boek over het veelbewogen leven van Thomas Boston, een visser der mensen.
Bostons leven wordt gekenmerkt door een niet aflatende ijver voor de eer van zijn Zender en voor de uitbreiding van Zijn koninkrijk.
Thomas Boston (1676-1732) wordt wel één van de helderste lichten aan het firmament van de kerk in Schotland genoemd. Zijn boeken genieten, zowel in het Engelse taalgebied als in ons land, nog steeds grote bekendheid vanwege de rijke, geestelijke inhoud.
Zijn rijk geschakeerde biografie, waarin fragmenten uit zijn eigen ,,Gedenkschriften'' zijn verweven, geeft een goed beeld van zijn leven en werk. Het is een boeiend relaas van de drijfveren van een schuchtere dorpspredikant, die, door innerlijke strijd en zwaar huiselijk leed heen, zich niet alleen opofferde voor zijn kudde, maar ook op het kerkelijk front uitblonk als een onbaatzuchtige verdediger van de bijbelse waarheden van vrije en souvereine genade.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

L.J. van Valen - Valen, L.J. van-Thomas Boston een visser der mensen