Yves Simon en Francois Nef - Simon, Yves en Nef, Francois-Anore

Schrijver:
Titel: Simon, Yves en Nef, Francois-Anorexia nervosa
ISBN: 9789044700831
Uitgever:
Bijzonderheden: Anorexia nervosa-Hoe doorbreek ik de cirkel? van dr. Yves Simon en dr. Francois Nef is een complete en heldere beschrijving van deze ingrijpende ziekte; Wat kunt u zelf doen om anorexia te overwinnen? Anorexia nervosa is een chronische aandoening...
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Anorexia nervosa-Hoe doorbreek ik de cirkel? van dr. Yves Simon en dr. Francois Nef is een complete en heldere beschrijving van deze ingrijpende ziekte; Wat kunt u zelf doen om anorexia te overwinnen?
Anorexia nervosa is een chronische aandoening die de lichamelijke en geestelijke gezondheid ernstig kan schaden. Het tast de levenskwaliteit aan en brengt zowel de anorexiapatiënt als de mensen om hem heen veel leed toe.
Toch is anorexia geen ongeneeslijke ziekte. Anorexiapatiënten kunnen genezen als ze hun ziekte erkennen en de nodige behandeling aanvaarden.
Dit is het eerste boek dat ervan uitgaat dat een anorexiapatiënt met behulp van zijn omgeving zelf kan genezen. Het geeft antwoord op uw vragen, biedt heldere informatie die ervoor zorgt dat u begrijpt wat u overkomt en bevat praktische adviezen om in het dagelijks leven toe te passen.
De auteurs bieden u een methode om:
- aanvallen van boulimia te onderdrukken
- een einde te maken aan dwangmatige gewichtscontrole
- uw eigenwaarde te verhogen en opnieuw met volle teugen van het leven te genieten
Yves Simon, psychiater, en François Nef, psycholoog, zijn beiden gespecialiseerd in eetgedrag en cognitieve- en gedragstherapie.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Yves Simon en Francois Nef - Simon, Yves en Nef, Francois-Anorexia nervosa