Michael Tanner - Tanner, Michael-Nietzsche

Schrijver:
Titel: Tanner, Michael-Nietzsche
ISBN: 8710371001798
Uitgever:
Bijzonderheden: Michael Tanner schreef een uitermate leesbare inleiding in het leven en het werk van Friedrich Nietzsche (1844-1900) , de filosoof met de hamer. Nietzsche heeft als geen ander een stempel gedrukt op de filosofie, de literatuur en de kunst van de ...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Michael Tanner schreef een uitermate leesbare inleiding in het leven en het werk van Friedrich Nietzsche (1844-1900) , de filosoof met de hamer.
Nietzsche heeft als geen ander een stempel gedrukt op de filosofie, de literatuur en de kunst van de twintigste eeuw. Het lezen van Nietzsche is nog steeds een schokkende, soms zelfs pijnlijke ervaring, maar altijd een boeiend avontuur. Hij was zijn tijd in vele opzichten ver vooruit en behandelt in zijn geschriften filosofische problemen waarvan de omvang en de werkelijke betekenis pas in de twintigste eeuw werden begrepen.
Michael Tanner rekent tevens af met de vele misvattingen die de laatste honderd jaar hardnekking de ronde blijven doen over deze 'filosoof met de hamer'.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Michael Tanner - Tanner, Michael-Nietzsche