Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Zuster Sonja - Zuster Sonja-Waar geleden en gelachen wordt

Schrijver:
Titel: Zuster Sonja-Waar geleden en gelachen wordt
Uitgever:
Bijzonderheden: Waar geleden en gelachen wordt, schetsen uit het ziekenhuisleven door zuster Sonja, een uitgave van G.F. Callenbach N.V. te Nijkerk.  Dit boek met zéér eenvoudige schetsen, ‘uit het ziekenhuisleven’, een ware verademing voor den recensent. ...
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Waar geleden en gelachen wordt, schetsen uit het ziekenhuisleven door zuster Sonja, een uitgave van G.F. Callenbach N.V. te Nijkerk. 
Dit boek met zéér eenvoudige schetsen, ‘uit het ziekenhuisleven’, een ware verademing voor den recensent. Deze zuster - haar russische voornaam zal wel pseudoniem zijn - schrijft haar vertelsels voor de vuist weg en met de zorgeloosheid der naïveteit. Natuurlijk draagt het proza daarvan de lidteekens en we zouden onwaarheid zeggen, indien we beweerden, dat ze het sieren!
Maar er zit toch wel wat aantrekkelijks in deze ziekenhuis-verhaaltjes. Als er wat meer zorg aan besteed was, zouden ze best een representabel boek hebben kunnen vormen, de technische zorg van den drukker méér waard dan nu. Maar de schrijfster-verpleegster heeft met haar naïveteit toch wel een en ander bedorven. Ze denkt nú, dat ieder lezer alles precies even belangrijk vindt en vooral ook even ‘zielig’ als zijzelf en vergeet, dat, die haar boek opnemen, outsiders zijn. (recensie Opwaartsche Wegen, jaargang 10; 1932-1933)
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zuster Sonja - Zuster Sonja-Waar geleden en gelachen wordt