J.L.F. de Liefde - Liefde, J.L.F. de-Toen de eikels vielen

Schrijver:
Titel: Liefde, J.L.F. de-Toen de eikels vielen
ISBN: 9071420426
Uitgever:
Bijzonderheden: Toen de eikels vielen is een leerzaam verhaal van J.L.F. de Liefde voor jongens en meisjes van ongeveer 8-9 jaar, eerder verschenen in 1938 bij het Nederlands Bijbelgenootschap.  In het kleine witte huisje aan de bosrand woonde familie Verschuur....
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Toen de eikels vielen is een leerzaam verhaal van J.L.F. de Liefde voor jongens en meisjes van ongeveer 8-9 jaar, eerder verschenen in 1938 bij het Nederlands Bijbelgenootschap. 
In het kleine witte huisje aan de bosrand woonde familie Verschuur. Vader, moeder, Jaap en Geertje. Ze werkten hard, maar dat hinderde niet. Ze spitten de heide om, ieder jaar een stukje erbij. 't Ging zo mooi. Totdat....
Moeder werd ziek. En toen moeder zo'n lange tijd voor het raam op bed lag, dacht ze aan vroeger. Ze leerde weer vragen naar God, Die ze zolang vergeten had. Ze zocht rust en vrede waar ze vroeger van gehoord had. Had ze maar een Bijbel, want daar stond alles in van God. Maar ze had zelfs geen Bijbel in huis. Zou daar een oplossing voor komen?
AVI 7
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J.L.F. de Liefde - Liefde, J.L.F. de-Toen de eikels vielen