Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Majory Bonar - Bonar, Marjory-Andrew Bonar als pastor (nieuw)

Schrijver:
Titel: Bonar, Marjory-Andrew Bonar als pastor (nieuw)
ISBN: 9789402906219
Uitgever:
Bijzonderheden: Andrew Bonar als pastor, herinneringen en dagboekfragmenten aan deze Schotse predikant, samengesteld door zijn dochter Majory Bonar.  'U moet meer hebben dan een hoop. Nu al kunt u wéten of uw naam geschreven staat in het boek des levens van het...
Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Andrew Bonar als pastor, herinneringen en dagboekfragmenten aan deze Schotse predikant, samengesteld door zijn dochter Majory Bonar. 
'U moet meer hebben dan een hoop. Nu al kunt u wéten of uw naam geschreven staat in het boek des levens van het Lam.' Nuchterheid, teerheid en godsvrucht gingen samen bij de Schotse predikant Andrew Bonar (1810-1892), een vriend van McCheyne.
Dit boek, door zijn dochter Marjory samengesteld uit persoonlijke herinneringen, brieven en dagboekfragmenten, belicht Bonar vooral als mens en als herder van de kudde die hem was toebetrouwd. Het lange pastoraat van Bonar was zeer veelzijdig. Niet alleen heeft hij de plattelandsgemeente van Collace gediend, maar ook een nieuw gestichte stadsgemeente in de achterstandswijk Finnieston van Glasgow.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Majory Bonar - Bonar, Marjory-Andrew Bonar als pastor (nieuw)