Hillenius, D. - Wat kunnen wij van Rijke mensen leren?

Schrijver:
Titel: Wat kunnen wij van Rijke mensen leren?
ISBN: 9789028206519
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Oorschot
Bijzonderheden: 1986, paperback, slijtage aan randen, goed exemplaar
Prijs: € 7,30
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
9028206515.
Op zoek naar de werkelijke voorkeuren van de mens, bestudeerde D. Hillenius het territoriumgedrag van de rijkste soortgenoten. Hij kwam tot de conclusie dat zij niet erg verschillen van onze primitieve voorouders. Onze geïndustrialiseerde samenleving biedt nog maar weinig uitwijkmogelijkheden en daarom trekken rijke mensen zich terug in gróte huizen, met véél open ruimte eromheen, terwijl zij hun schaarse 'vrije tijd' graag besteden aan zeilen, skiën of jachtpartijen en nog het liefste op (foto-)safari gaan.
Of Hillenius nu als dichter, essayist of als wetenschapper aan het woord is over muziek, dieren, reizen, of over het mechaniek van de creativiteit: in deze gevarieerde bundel blijkt hij een speelse, verwonderde observator en bovenal een liefhebber van het leven en zijn verschijnselen.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hillenius, D. - Wat kunnen wij van Rijke mensen leren?