Crum, Gert - Golf & Wijn / Elzas (golfen langs de wijnroute)

Schrijver:
Titel: Golf & Wijn / Elzas (golfen langs de wijnroute)
ISBN: 9789068253290
Taal: Nederlands
Uitgever: Uniepers
Bijzonderheden: 2004, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 6,70
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
De Elzas is in ons land vooral bekend als wijnbouwgebied. Wijnen zoals de Pinot Blanc d'Alsace, Riesling d'Alsace en Gewurztraminer zijn hier razend populair. Omdat ook de culinaire reputatie van de streek groot is, kan de gastronomische wijnliefhebber hier zijn hart ophalen. Maar ook golfers kunnen in de Elzas hun slag slaan. Het gebied telt tal van prachtige banen die uitdagen een goede swing te maken.
De bekende wijnschrijver Gert Crum neemt u in deze inspirerende gids mee langs de officiƫle route des Vins d'Alsace. Behalve de mooiste wijngaarden en de beste caves komen ook andere bezienswaardigheden, restaurants en hotels, en natuurlijk de mooiste golfbanen in de buurt van de route uitgebreid aan bod.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Crum, Gert - Golf & Wijn / Elzas (golfen langs de wijnroute)