Attila, Bonhardt, László Winkler en Gyula Sárhi - A Magyar K

Schrijver:
Titel: A Magyar Kiralyi Honvedseg Fegyverzete - De bewapening van het Koninklijk Hongaars Leger
ISBN: 9789633271827
Taal: Hongaars
Uitgever: Zrínyi Publishing House, 1992
Bijzonderheden: Hardback, 16 cm x 24 cm, rijk geïllustreerd met zwart-wit foto's en illustraties, 475 pagina's, in prima staat
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 7,95 (binnen Nederland)
Meer info:
EEN PIL VAN 475 PAGINA'S !!
De behoefte om te voldoen aan de wereldwijde en groeiende belangstelling voor geschiedenis en militaire geschiedenis in veel landen leidde tot de publicatie van publicaties over de uitrusting, militaire uitrusting en ontwikkeling die in de Eerste en Tweede Wereldoorlog werd gebruikt.
In de werken voor het brede leeskamp kan iedereen de feiten en gegevens vinden die hen interesseren. Boeken van dit soort zijn tot nu toe in Hongarije nauwelijks gemaakt; de typeboeken voor bepantsering, raketten, oorlogsschepen, pistolen, vliegtuigen en artillerie uitgegeven door Zrínyi Publishing House vormen een welkome uitzondering. De presentatie van de bewapening en uitrusting van het Hongaarse leger in de periode tussen de Eerste en de Tweede Wereldoorlog is echter evenzeer een witte vlek als de presentatie van de Hongaarse wapens die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn vervaardigd. Daarom kan deze verzameling rijk geïllustreerde publicaties voor het breedste lezerspubliek, ontworpen voor de twee delen, worden beschouwd als een leemtevullend werk. Een dergelijk werk is niet gepubliceerd over het leger tussen de twee wereldoorlogen. In die tijd kon er tot het einde van de oorlog niets soortgelijks worden gemaakt, omdat de verstrekte informatie, althans gedeeltelijk, geheim was. Na de oorlog werd het Koninklijk Hongaars Leger eenzijdig beoordeeld door de militaire en wetenschappelijke instanties. De verzameling en distributie van de wapens en uitrusting van het Hongaarse leger wordt door verschillende factoren gerechtvaardigd. Er zijn nog steeds enkele professionals die deel hebben uitgemaakt van en getuige zijn geweest van een deel van onze nationale geschiedenis die bekend zijn met en onderzoek doen naar de kwesties van dit onderwerp. Hun ervaringen, uitgebreid en verdiept door onderzoek, zijn uniek en onvervangbaar; hun resultaten worden om het vierentwintigste uur gepubliceerd, niet in de laatste plaats vanwege hun leeftijd. Tegelijkertijd groeide er een jonger team van onderzoekers op die kennis maakten met de geschiedenis van de periode van de twee wereldoorlogen en experts werden op een of meer gebieden. Verschillende van hen hebben hun competentie al bewezen.
Het luchtvaartdeel - pag 241 t/m 475 - is geschreven door expert László Winkler
Verder lezen

Dutch Aviation Pubns uit Venlo

particulier

Logo Dutch Aviation Pubns

Bij een gecombineerde bestelling bereken ik maar 1x verzendkosten.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Attila, Bonhardt, László Winkler en Gyula Sárhi - A Magyar Kiralyi Honvedseg Fegyverzete - De bewapening van het Koninklijk Hongaars Leger Attila, Bonhardt, László Winkler en Gyula Sárhi - A Magyar Kiralyi Honvedseg Fegyverzete - De bewapening van het Koninklijk Hongaars Leger Attila, Bonhardt, László Winkler en Gyula Sárhi - A Magyar Kiralyi Honvedseg Fegyverzete - De bewapening van het Koninklijk Hongaars Leger

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Dutch Aviation Pubns

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Dutch Aviation Pubns
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Dutch Aviation Pubns een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Dutch Aviation Pubns vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Dutch Aviation Pubns kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.