Annie M.G.,Schmidt, - Het grote Annie M.G. Schmidt voorleesboe

Schrijver:
Titel: Het grote Annie M.G. Schmidt voorleesboek
ISBN: 9689045107707
Taal: Nederlands
Uitgever: Querido, 2005
Bijzonderheden: Net groot gebonden boek , 25x 21,5 cm. , 216 pag,, (geen naam op schutblad, slechts kleine leessporen
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Flaptekst

Alle mensen en dieren in de wereld van Annie M.G. Schmidt zijn familie van elkaar.
Wist jij dat Floddertje familie is van Slordige Saartje? En Wiplala van Pietertje Pluim? Dat Minoes al net zo?n hekel heeft aan nare overjassen als Isabella Caramella? Dat de beren Moem en Psasj uit Pluk redt de dieren al bij mevrouw Van Gelder in de kelder zaten voor ze bij Spijtebijts tante Pleeg terechtkwamen?
In Het grote Annie M.G. Schmidt voorleesboek kom je de hele Schmidt-familie tegen: Otje en Abeltje, tante Patent en Jip en Janneke, Ibbeltje en Wiplala, Floddertje en Pluk en ga zo maar door. Ook haar versjes en andere verhalen ontbreken natuurlijk niet in deze bloemlezing. Net zo min als de tekeningen van Fiep Westendorp. Maar er zijn ook illustraties van Thé Tjong-Khing, Jan Jutte, Margriet Heymans, Harrie Geelen, Martijn van der Linden en anderen.
Recensie(s)




Verhalen over onder meer Jip en Janneke, Abeltje, Wiplala, Tante Patent, Minoes, Pluk, Otje, Floddertje, Ibbeltje, juffrouw Knoops en de Diepvriesdames, en versjes als 'Waar de koning trek in had', 'De mislukte fee', 'Het hele schaap Veronica', 'Ik ben lekker stout', 'De Heks van Sier-kon-fleks', 'Slordige Saartje', 'Pietertje Pluim' en nog veel meer staan in deze bloemlezing uit het werk van Annie M.G. Schmidt voor kinderen. Thematisch ingedeeld waardoor verrassende verbanden opduiken zoals die tussen De lange familie Pijpestang en het paard Langhors uit Pluk. Zo ook is Minoes te vinden naast De koning die bang was voor k... , en staat het verhaal over Jip en Janneke in de dierentuin tussen de versjes over de giraf van Dikkertje Dap en zebra Flopje. Goede wijn behoeft geen krans: dit is een heerlijk voorleesboek, dat laat zien hoeveel moois Annie M.G. Schmidt, behalve Pluk en Jip en Janneke die bijna iedereen wel kent, heeft geschreven. Iets te zeuren moet er altijd zijn, dus vooruit: waarom geen versje opgenomen over Beertje Pippeloentje? Aantrekkelijk uitgevoerd en prachtig geillustreerd met tekeningen in zwart-wit en kleur van diverse illustratoren. Met register.

Redactie
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Annie M.G.,Schmidt, - Het  grote Annie M.G. Schmidt voorleesboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.