boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Karreman, Marcel - Warming ups & energizers / voor groepen, tea

Schrijver:
Titel: Warming ups & energizers / voor groepen, teams en grote bijeenkomsten
ISBN: 9789058711236
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Thema
Bijzonderheden: 2005, 227pp, paperback 227pp zgan 9789058711236 054'Ik had meer uit de groep kunnen halen.' Ken je die gedachte? Dan weet je ook hoe frustrerend het kan zijn als je met een groep niet bereikt wat je had willen bereiken. Hoe win je het vertrouwen van
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Ik had meer uit de groep kunnen halen.' Ken je die gedachte? Dan weet je ook hoe frustrerend het kan zijn als je met een groep niet bereikt wat je had willen bereiken. Hoe win je het vertrouwen van een groep cursisten? Hoe creëer je een sfeer waarin volop ruimte is voor creativiteit of persoonlijke onthullingen? Hoe bevorder je de teamspirit? Hoe houd je de aandacht van een groot publiek vast?

In warming-ups en energizers tref je een uitgebreide reeks korte oefeningen aan die een bijeenkomst goed op gang kunnen brengen en die als katalysator kunnen werken tijdens een training. Een deel van de oefeningen is gericht op het proces van de groep met onderwerpen als kennismaking, vertrouwen en het stimuleren van creativiteit. Daarnaast vind je warming-ups rondom specifieke thema's als leiderschap en conflicthantering. Bovendien bevat het eerste deel een korte handleiding voor begeleiders van groepen, over de kunst en kunde van 'warming-ups en energizers'.

Een boek om altijd bij de hand te hebben. Het is geschreven voor trainers, docenten, (team)managers, organisatoren; eigenlijk iedereen die op zoek is naar inspirerende en activerende momenten tijdens een bijeenkomst.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Karreman, Marcel - Warming ups & energizers / voor groepen, teams en grote bijeenkomsten