Boekenpost mei/juni 2022

Schrijver:
Titel: Boekenpost mei/juni 2022
Taal: Nederlands
Uitgever: Stip Media
Bijzonderheden: Voor échte boekenliefhebbers
Beschikbaar: 99 exemplaren
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 3,70 (binnen Nederland)
Meer info:
“Als je gevraagd wordt om een biografie te schrijven over iemand die je tegenstaat, doe het dan niet,” is het advies van Aleid Truijens, schrijfster en columniste – én biografe van de bejubelde schrijfster Hella S. Haasse. “Belangrijk is dat je oprecht geïnteresseerd bent in de auteur. Dat je gedurende lange tijd gemotiveerd kunt blijven. Je legt jezelf tenslotte voor een behoorlijke periode vast.” Aan Leven in verbeelding werkte Truijens 7,5 jaar lang, in deeltijd. Het resultaat is een prachtig vormgegeven, lijvig boekwerk, dat leest als een boeiende roman en dat is voorzien van uniek beeldmateriaal. Dankzij haar intensieve research, onder andere bestaande uit het doorspitten van twee archieven met daarin een overdaad aan correspondentie, manuscripten en dagboekteksten, gesprekken met nabestaanden en honderden interviews in woord, beeld en geluid, leerde Truijens Haasse beter kennen. Vriendinnen werden ze niet. “Van groeiende sympathie was geen sprake,” zegt Truijens in een telefoongesprek. “Ik ging haar beter begrijpen.” Lees alles over het maakproces van de biografie van Hella S. Haasse in de mei/juni editie van Boekenpost.

In deze Boekenpost nog meer:

Schrijversduo’s: twee hoofden en vier handen aan één boek
Anne Eekhout “Elk nieuw boek is een groot graaien in het duister”
De klassieker: Gustaaf Peek leest Guus Kuijer
Het debuut: Maarten Pieterson, 'De voorslag'
Boeken op een voetstuk: Vladimir Nabokov
De collectie: Leo Vroman en zijn eerste en enige liefde
Rare boeken: spaar varkens
Berichten uit boekenland
De opvallendste veilingopbrengsten
Agenda met markten en veilingen
Verder lezen

Stip Media uit Alkmaar

particulier

Logo Stip Media

Stip Media geeft vijf bladen uit op special-interestgebied: Boekenpost, Zenit, Origine, Verzamelen en Catawiki Magazine. Daarnaast geven wij onder meer het jaarboek Sterrengids uit. Ook hebben wij veel ervaring in het maken van bedrijfsbladen.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Boekenpost mei/juni 2022

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stip Media

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stip Media
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stip Media een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stip Media vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stip Media kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.