Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Bartholomeus, V.; Bouten, J.; Brinkman, H.; Buitenhuis, R.; Camp, J. v

Schrijver:
Titel: 175 jaar De Limburger / De boeiende historie van de Limburgse kranten
ISBN: 9789085961116
Taal: Nederlands
Uitgever: Mediahuis Limburg
Bijzonderheden: Nieuwstaat! Mooi gebonden boek, rijk geïllustreerd. 2021.
Prijs: € 5,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
De Limburger en zijn voorlopers voorzien al 175 jaar in een behoefte. Mensen willen nu eenmaal weten wat er gebeurt en waarom het gebeurt. Dat was vroeger zo, dat is nu nog steeds het geval en dat zal in de toekomst niet anders zijn. Maar het nieuws van nu is niet het nieuws van toen en de kranten van toen waren ook zeker niet die van nu. 175 jaar De Limburger geeft een fraai inzicht in de ontwikkeling van de krant én de Limburgse samenleving.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bartholomeus, V.; Bouten, J.; Brinkman, H.; Buitenhuis, R.; Camp, J. van den; Cillekens, C.; Dreissen, F.; Goossen, H.; Hoekstra, I. Maas, R.; Philippens, J.; Wiche, R. - 175 jaar De Limburger / De boeiende historie van de Limburgse kranten