Baldwin, James - Een Ander land

Schrijver:
Titel: Een Ander land
ISBN: 9789023432371
Taal: Nederlands
Uitgever: Bezige Bij, De
Bijzonderheden: 1992, paperback, 578pp, goed
Prijs: € 5,95
Verzendkosten: € 6,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Met Homerr wordt het boek verstuurd voor 3,70. Bij Homerr is de gemiddelde levertijd 3 tot 5 werkdagen, dit is afhankelijk van of je bijvoorbeeld enkel retour stuurt of van HomerrPunt naar HomerrPunt verzendt.

Een verkenningstocht naar de grenzen tussen blanken en zwarten, mannen en vrouwen, maar vooral tussen mannen onderling in de onmenselijke jungle van Harlem en Manhattan in New York.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Baldwin, James - Een Ander land Baldwin, James - Een Ander land

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ASSELT

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ASSELT
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en ASSELT een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ASSELT vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ASSELT kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.