boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Michaels, Anne - verborgen verleden

Schrijver:
Titel: verborgen verleden
ISBN: 9789041403353
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo/Anthos Uitgevers
Bijzonderheden: 1997, 290pp, paperback 290pp goede staat 480 9789041403353 In 1940 kruipt de zevenjarige Jakob Beer uit de modder van een door de oorlog getroffen Poolse stad. Hij heeft zich begraven om te ontkomen aan de nazi s die zijn familie hebben gedood. Na de
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 1940 kruipt de zevenjarige Jakob Beer uit de modder van een door de oorlog getroffen Poolse stad. Hij heeft zich begraven om te ontkomen aan de nazi s die zijn familie hebben gedood. Na de oorlog emigreert Jakob naar Canada en hij wordt uiteindelijk dichter en vertaler. Op zijn zestigste ontmoet hij Ben, een jonge hoogleraar. Ben raakt zodanig in de ban van Jakobs werk en leven dat zijn eigen bestaan ontwricht dreigt te raken. Hun herinneringen aan de oorlog en de manier waarop beide mannen die proberen te verwerken, lopen als een rode draad door deze meesterlijke roman.Recensie(s)Anne Michaels was al een bekend dichteres toen ze aan haar debuutroman 'Fugitive Pieces' begon. In sommige passages zijn de grenzen tussen poëzie en proza nauwelijks herkenbaar, maar dat maakt het boek er niet minder aantrekkelijk om. Het verhaal gaat over de joodse jongen Jakob Beer, die tijdens de oorlog gered wordt door een Griek en meegenomen wordt naar diens huis op een Grieks eiland. Hier maakt hij kennis met kunst en poëzie, botanie en cartografie. Na de oorlog emigreren ze naar Canada waar de Griek overlijdt en Beer diens werk voortzet. Beer maakt kennis met een jonge hoogleraar die zodanig in de ban raakt van Beers leven en werken dat zijn eigen geregelde bestaan ontwricht dreigt te worden. De herinneringen die beide mannen aan de oorlog hebben en de manier waarop ze die trachten te verwerken, loopt als rode draad door deze zeer boeiende roman. Uitstekende vertaling.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Michaels, Anne - verborgen verleden