Anthologie - La Nouvelle Abeille Du Parnasse

Schrijver:
Titel: La Nouvelle Abeille Du Parnasse
Taal: Frans
Uitgever: Berlin-Leprieur et Morizot
Bijzonderheden: 1850 - 29me edition - poche - 286 p.
Prijs: € 10,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Conditie: matig / redelijk, sporen van gebruik / enige waterschade, rug compleet maar iets beschadigd
Past door brievenbus: JA
Netto gewicht (zonder verzendverpakking): 144 gram
Poésies

De Silmarillion uit Drachten

zakelijk

Logo De Silmarillion

Veel van onze boeken zijn niet duur maar toch geven wij nog 20% korting bij bestellingen vanaf €30,00. Levering uitsluitend na vooruitbetaling. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u van ons per e-mail een aanbieding met verzendadvies voor Franco levering van de boeken die u wilt kopen, waarbij we rekening houden met de actuele PostNL, DHL en/of DPD tarieven. Het is vaak een stuk voordeliger om meerdere boeken samen te bestellen als u ze wilt laten bezorgen. Vragen? Tel: 31(0)618845210.... Actuele tarieven (2024) : Zendingen binnen Nederland, brievenbuspakjes tot 50 gram: € 2,18 - tot 350 gram: € 3,70 - tot 2000 gram of C4 formaat: € 4,85. Dit soort zendingen worden gefrankeerd met postzegels. Pakketpost DHL € 6,25 (Bij de artikelomschrijving staat JA of NEE als een boek wel of niet door de brievenbus past plus het netto gewicht). Zendingen naar DHL ServicePoints zijn op verzoek mogelijk. - Van Nederland naar België: DPD klein pakket tot 3 kg: € 7,00 - pakket tot 10 kg: € 8,15. Overige landen: op aanvraag. Paypal betalingen zijn mogelijk met € 1,00 toeslag i.v.m. kosten. Ons antiquariaat is gevestigd in Nederland. Zendingen naar het buitenland zijn doorgaans relatief duur en onaantrekkelijk voor artikelen die niet veel kosten. Houd hier s.v.p. rekening mee!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anthologie - La Nouvelle Abeille Du Parnasse Anthologie - La Nouvelle Abeille Du Parnasse

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Silmarillion

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Silmarillion
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Antiquariaat Essef
    Kamer van Koophandel nummer: 01105558
    NL001496245B87
    http://desilmarillion.boekwinkeltjes.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Silmarillion een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Silmarillion vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Silmarillion kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.